Скок към голямата наука направи екипът на доц. Кадурина

За втори път тази година в София се проведе лятна академия по практическа дерматология и естетическа медицина, събитие единствено по рода си не само в България, но и в източна Европа. Този род изяви са обичайна практика в Европа, с което България се доближава с една голяма крачка до западните стандарти в медицината.
Успехът на лятната академия надмина многократно очакванията на нейните организатори и особено на нейния председател доц. Кадурина. Събитието постигна своите цели, една от които е да гарантира качеството на медицинските услуги към пациентите. Това се постига с обучението и сертифицирането на медицински специалисти от водещи демонстратори в света. Представиха се медикаментите и медицинските изделия на водещи фирми от световно ниво, които са сертифицирани да упражняват своята дейност на българския пазар.
Лятната академия се състоя от лекционни заседания и от практически курсове, и именно практическата насоченост гарантира качеството на услугата към пациента. Практиката е насочена предимно към дерматолози, но също така и към козметици, представен от курса по камуфлажен грим, организиран с любезното съдействие на Avene и Couvrance. Председателят на събитието доц. Мирослава Кадурина заяви, че тази линия на поведение на всеобхватност на курсовете ще бъде доразвивана в следващите издания на академията.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s